Om oss

OM OSS


Vi kan utföra det mesta inom bygg.

För oss är kvalité viktigt och att du som kund är nöjd.

VILKA ÄR VI

ETT VÄXANDE FÖRETAG


Vi kan det mesta inom bygg. För oss är kvalité viktigt och att du som kund är nöjd.


Företaget har funnits sedan 2005, först som enskild firma och 2011 blev vi Durgé Byggnads AB. Vi har en gedigen erfarenhet inom byggnads. Kompetenshöjande som Våtrumsbehörighet, Heta arbeten och ställningsbyggande. 


Vi brinner för hållbarhet och har hela tiden med oss miljötänk i våra projekt. Fråga oss gärna om materialval. 

Syntolkning av bild: Gruppbild på medarbetarna på Durgé Byggnads AB.

HISTORIA

Visst är det fascinerande med historia.


Bondjäntan från Lapplands skogarna, auktionsbarnet från Uppland och sjömansläkten från Viken i Skåne.


Det är de olika släktgrenarna som resulterat i ett växande familjeföretag med visionen:


- En trygg och säker arbetsplats

- Nöjda kunder

-Kompetenta samarbetspartners.Syntolkning av bild: Äldre bild på Kenneth. Kenneth står på en ställning och sätter fast vindskivor på taket till ett garage.


2005

2009

2011

2015

2019

2021

Kenneth Durgé hade drömmar om att starta ett eget företag. Tillsammans med makan Lena Weimers beslöt de att prova sina vingar och startade en enskildfirma Durge Byggservice år 2005.

Genom support utav Lena har Kenneth kunna driva företaget framåt. 2009 tar sonen Emil sin snickarexamen och blir anställd på firman.

Företaget växer sakta och 2011 ombildas det till aktiebolag Durgé Byggnads AB och snickare Alexander anställs.

2015 börjar det ta fart för Durgé Byggnads AB och flera anställs.

2019 utsågs Durgé Byggnads AB till ett Gasellföretag. Idag är vi drygt 10 anställda på företaget med stora planer för framtiden.

Dottern Ida tar sin Affärsinriktad konceputvecklareexamen och anställs på Durgé Byggnads AB. Vi är drygt 10 anställda på företaget med stora planer för framtiden.

VÅR VÄRDEGRUND

Syntolkning av bild: Kenneth och Emil hjälps åt att montera ett fönster.

Våra medarbetare är de som bygger Durgé Byggnads AB, vi vill skapa bra förutsättningar för alla som arbetar hos oss. Vi vill bygga ett företag som präglas utveckling, jämställdhet, bra ledarskap och en säker arbetsmiljö – för att erbjuda en trygg och trivsam arbetsplats.


Durgé Byggnads AB har nolltolerans mot diskriminerande jargong, rasism, trakasserier, mobbing, sexuella trakasserier, nedsättande skämt och kränkande uttalanden på arbetsplatsen. Det är vårt gemensamma ansvar att förebygga, förhindra och agera för att bibehålla nolltolerans i vardagen.


För oss är det viktigt att ha en trygg och säker arbetsmiljö. Vi hjälps åt för att nå bästa resultat på våra uppdrag. Tillsammans arbeta aktivt för att bibehålla och ständigt utveckla vår värdegrund.


Våra byggstenar i vår värdegrund är

VÅRA BYGGSTENAR I VÄRDEGRUNDEN

KOMPETENS - För oss är det självklart att medarbetare har relevant utbildning för sina uppdrag. Genom ständig kunskapsutveckling och kompetenscertifiering. Vi arbetar med mentorskap för att skapa säkra och trygga arbetsplatser.


KVALITÉ - Vårt mål är att alltid göra vårt bästa och vara engagerad i våra kunders önskemål. Slutprodukten är vår kvalitéstämpel. Vi har ett stort nätverk och flerårigt samarbete med flera underentreprenörer. Ett effektivt arbetets sätt med hög kvalité är en självkarthet för oss.


MILJÖMEDVETENHET - Genom att följa lagar, myndighetskrav och förordningar arbetar vi aktivt med att sorterar och håller ordning och rent på vår arbetsplats. Vi tar ansvar och underhåller våra arbetsverktyg för att minimera miljöpåverkan. Vi sorterar och säkerställa att miljöfarligt avfall hanteras på ett säkert sätt. 


BEMÖTANDE -Vi eftersträvar trevligt bemötande och omtanke till både kund och varandra. Trevligt bemötande skapar en trygg arbetsplats, gemenskap i arbetsgruppen och bra samarbete med våra underentreprenörer. 


REFERENSER - Är företagets marknadsföring och för företaget framåt.

Vårt bemötande på arbetsplatsen är vår referens. Läs gärna vad andra tycker om oss under OMDÖMEN.

Syntolkning av bild: Några av medarbetarna är tillsammans på en nyproduktion och ska montera ytterväggarna till ett hus. Det är en ställning uppställd runt omkring huset och medarbetarana sätter på sig skyddshjälmar.

VÅRA STÖRRE SAMARBETSPARTNERS


- I samarbetet med underentreprenörer och leverantörer är nyckelfaktorerna kvalité, effektivitet och flexibilitet.